joi, 26 mai 2011

Adevarata dimensiune a strazilor Povernei, Alecsandri etc.


Mai jos, câteva fotografii ale străzilor din cartierul Povernei - Alecsandri, unde Alecsandri Estates şi Rosetti Estates doresc să construiască 4 blocuri de birouri cu 4-7 etaje, care vor aduce pe aceste străduţe încă 400-500 automobile. Fotografiile sunt luate în jurul orei 16, când încă mai sunt parcate pe străzi automobile ale celor care lucrează la întreprinderile din jur. După-amiaza târziu sunt tot atâtea maşini, ale proprietarilor caselor...

Strada Vasile Alecsandri: sens unic, maşini parcate pe dreapta şi pe stânga, un singur fir pentru circulaţie. Încă se mai vede cerul, marele bloc cu 7 etaje încă nu a fost construit.


Mica piaţă de la intersecţia străzilor Povernei, Visarion, Constantin Daniel: maşini parcate în jurul rondului central şi pe margini, un fir de circulaţie. Aceeaşi situaţie ca pe strada Alecsandri de alături.


Strada Constantin Daniel. Sens unic, maşini pe dreapta şi pe stânga, un fir de circulaţie. În stânga, ar trebui să se afle intrarea în parcajul subteran al complexului de blocuri. Circulaţia este deja sufocată în cartier, cum va fi când vor mai veni aici alte câteva sute de automobile?

Niciun comentariu: