joi, 28 iunie 2012

Dl Ponta, furăciunile și troglodiții


historia.ro/adhfiles/5.pdf
Aruncați o privire pe acest site. Cineva s-a ostenit să pună unele lângă altele paginile din “teza de doctorat” a dlui Ponta și paginile din cărțile pe care marele mic Titulescu le-a copiat fără rușine în “teza” lui.
Rezultatul te lasă cu gura căscată : nici în cele mai negre visuri nu și-ar fi putut imagina cineva sutele de pagini copiate (FURATE) cuvânt cu cuvânt.
Când știi că ai o asemenea pată rușinoasă pe obraz, te ascunzi în gaură de șarpe. Dacă mai ai cât de puțin obraz.
Dar se pare că domnul cu pricina nu mai are nici urmă de așa ceva. Rânjește cu tupeu și încearcă să-și ascundă furăciunile cu tot felul de argumente pe care numai un troglodit le-ar putea crede.
Cu siguranță că ne consideră proști și troglodiți pe toți.
Sau poate că bietul om o fi nevinovat.
Poate că nici nu și-a văzut vreodată “teza de doctorat“.  Cum e, de când îl știm, un om ocupat, poate i-o fi scris-o altcineva. Vreun binevoitor - sau mai mulți. Iar el nu s-o fi ostenit să verifice dacă negrii care i-au scris-o au comis o creație originală sau au copiat-o de ici, de colo.
Mă întrebați ce caută articolașul ăsta în Istorioare bucureștene? Vai, grozăvia de mai sus nu se întâmplă în cine știe ce sat din Africa, se întâmplă în București...
              

Niciun comentariu: