luni, 6 ianuarie 2014

Dl Adrian Năstase abonat la condamnări definitive

                                                                                               

Se pare că Justiția română începe încet, încet să-și vină în simțiri.
Într-o țară în care sfidarea Legii, corupția practicată cu nerușinare, hoția urcată la rang de îndeletnicire de stat au ajuns la cote demne de țările africane cele mai întunecate, 5 membri ai unui complet de judecată „au îndrăznit” să-și facă datoria potrivit convingerilor despre adevăr și conștiinței lor, condamnându-l definitiv pe celebrul Adrian Năstase la încă 4 ani închisoare.
Cu executare.
De negândit pentru politicianul care, de la tribuna Parlamentului, îi invita, în batjocură, pe cei care emiteau dubii la adresa cinstei lui, „să-i numere ouăle”.
Cu superbia hoțului care ȘTIE că nu va fi pedepsit, care fură și îl pălmuiește în față pe păgubașul neputincios și umilit.
Ca în țara lui Papură Vodă.

Dl Ivan, purtător de cuvânt oficial al PSD, declară senin la televiziune că toți membrii PSD sunt alături de Adrian Năstase (condamnat a doua oară de un tribunal) în aceste momente grele.
Nu ne îndoim.
Printre amintirile de neșters ale perioadei post-comuniste se numără și aceea a alaiului de 42 de mașini cu parlamentari PDSR (acum PSD), în frunte cu Adrian Năstase, care, în semn de solidaritate, l-au însoțit la Parchet pe hoțul dovedit Bivolaru, vinovat de fraudarea unei bănci și furtul a multor milioane de dolari.
„Lupu-și pierde părul, dar năravul ba!” spune înțeleptul popor român.
Și, după cum se vede din nenumăratele avataruri ale vieții politice a României, așa este.   

Cred că a cam venit vremea ca asemenea lupi să înceapă să tremure.
În sfârșit, în fața lor se înalță, amenințător, umbra unei justiții care își recapetă demnitatea și înțelege să-și onoreze menirea.
Riscul condamnărilor definitive începe să fie un element demn de luat în seamă în ecuația furăciunilor și escrocheriilor de stat și de partid.

N-aș vrea să fiu în pielea lor… de lup.

Imagine Ghimpele

Un comentariu:

alcafe spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.