miercuri, 4 iulie 2012

Bugetarii vor primi bani



Azi, la televizor, ministrul de Finanțe a anunțat că bugetarii vor primi bani: salariaților de la Stat li se va înapoia ceea ce au pierdut, iar pensionarilor li se va reîntregi pensia.

Dar bucuria norocoșilor cu simț de observație a fost întrucâtva umbrită de anunțul care apărea jos pe ecran: Euro a crescut la 4,47 Ron, un nou maxim istoric.

Și tare mă tem că nu vedem decât începutul.
Mă tem că vom vedea o rapidă creștere a valorii Euro și o explozie a prețurilor legate de această monedă, adică a tuturor prețurilor, ceea ce va anihila sărmanii bănuți acordați bugetarilor, încă dinainte de a începe să-i primească.

Unii conaționali cu minte puțină cred (poate cu sinceritate) că acesta ar putea fi rezultatul coluziunii președintelui Băsescu cu forțe oculte străine.

Nu, dragi concetățeni, e mult mai simplu: este rezultatul neîncrederii investitorilor străini, ca urmare a încălcării sfruntate a Legilor și a Constituției în România.
Și ca urmare a promovării fără precedent a hoției pe scena politică românească, în frunte cu plagiatul nerușinat al dlui Ponta și cu minciunile înscrise în CV-ul său.

Niciun comentariu: